Schilderbedrijf Morx tot uw dienst bellen (0181) 632042 of online een offerte aanvragen!

Wat doet MORX voor haar opdrachtgevers?

Wanneer een opdrachtgever (particulier, gemeentes of Vereniging van eigenaren) ons uitnodigt om een prijs voor binnen of buitenschilderwerk te maken, is onze werkwijze transparant.

Onze werkwijze is daarom om het beter en slimmer te doen met deze opdrachtgevers.

Elk te schilderen woning of VvE krijgt zijn eigen benadering. Zo worden verrassingen voor u zo veel mogelijk uitgesloten. Als er gebreken in de ondergrond worden geconstateerd. Zullen wij u er op wijzen en deze gebreken in onze prijs meenemen.

Hierdoor krijgt u als eindgebruiker niet nog eens een rekening aan het eind van het werk waar u niet op zit te wachten. Op deze manier krijgt u als eindgebruiker een duidelijke prijs en de kwaliteit die u mag verwachten van MORX.

Waar wij met u naar toe willen als nieuwe en bestaande klanten is resultaat gericht samen werken. Hiermee creëren we een situatie waarin uw bezit gegarandeerd in goede staat is.

Duurzaam en verantwoord

MORX neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij geven invulling aan de maatschappelijke visie op duurzaam en verantwoord ondernemen. Wij hebben oog voor de toekomst en gaan bewuster om met grondstoffen. Daarnaast betaalt duurzaam onderhoud zich dubbel terug.

Daarom kiest u voor MORX

  • Resultaatgericht
  • Zeer vakkundig
  • Meer dan dertig jaar ervaring
  • Uw wensen staan centraal
  • Duurzaam onderhoud
  • Kwaliteit
De ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde over de lage prijs al lang vergeten is
Offerte aanvraag