Schilderbedrijf Morx tot uw dienst bellen (0181) 632042 of online een offerte aanvragen!

Onderhoudsschilderwerk

Waar mensen wonen of werken worden gebouwen aan binnen- en buitenzijde gebruikt. Dat leidt tot slijtage, zowel technisch als esthetisch en dat is een natuurlijk proces. Dat vraagt daarom ook om onderhoud. Doordacht onderhoud en renovatie van vastgoed is onmisbaar voor een duurzame samenleving. Het concept wat Schilderbedrijf MORX u aanbiedt is anno 2012 de werkwijze om aan alle hedendaagse eisen van vastgoedonderhoud te voldoen. Kwaliteit en meedenken zijn dan ook belangrijker dan alleen uitvoeren van onderhoudshandelingen.

Binnenonderhoud is net zo belangrijk als buitenonderhoud, ze houden elkaar in balans zodat houtrot geen kans heeft.
Wij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over de toe te passen technieken en de te gebruiken materialen.
Daarnaast worden er altijd duurzame en milieuvriendelijke producten gebruikt en beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om een goed resultaat te garanderen.

Ook op het gebied van kleurgebruik kunnen wij u op ideeën brengen; verrassende kleurcombinaties en speciale applicatietechnieken bieden vaak onverwachte mogelijkheden om het interieur te verfraaien.

Duurzaam en verantwoord

MORX neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij geven invulling aan de maatschappelijke visie op duurzaam en verantwoord ondernemen. Wij hebben oog voor de toekomst en gaan bewuster om met grondstoffen. Daarnaast betaalt duurzaam onderhoud zich dubbel terug.

Daarom kiest u voor MORX

  • Resultaatgericht
  • Zeer vakkundig
  • Meer dan dertig jaar ervaring
  • Uw wensen staan centraal
  • Duurzaam onderhoud
  • Kwaliteit
De ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde over de lage prijs al lang vergeten is
Offerte aanvraag